5. marts 2020

Vi tilbyder

I MindMinders’ klinikker møder du rolige og afdæmpede omgivelser, hvor bæredygtighed, tryghed og faglighed vægtes højt.
Vi kan tilbyde terapi, hvor vi tager udgangspunkt i det, som er vigtigt for dig, og vi søger at møde dig, hvor du er, og med en terapeutisk tilgang, som er tilpasset dig og dine udfordringer og mål.
Vi bestræber os på at skabe en afslappet og tillidsfuld atmosfære, så du i det terapeutiske rum kan føle dig tryg ved, at vi vil hjælpe og støtte dig med høj faglighed, seriøsitet og omsorgsfuld ærlighed.

I MindMinders har vi sammen en bred erfaring og et psykologisk såvel som organisatorisk indblik i teori og praksis fra privat, kommunalt og regionalt regi.
Vores bredde betyder, at vi som gruppe har specifik viden indenfor forskellige kompetenceområder, hvilket gør, at vi også kan tilbyde psykologiske undersøgelser og organisationsudvikling, samt afholde kurser i forskellige emner med præcision og stor faglighed. Det vigtigste for os er, at det vi tilbyder, giver mening for det du – og måske din virksomhed – kunne have brug for. Derfor er det en selvfølgelighed, at vi skræddersyr fx workshops og undersøgelser til formålet. Hver gang.