Psykolog Middelfart

Afspil video

Teamet i Middelfart består af erfarne psykologer med et højt fagligt niveau, hvor flere er specialister, eller har et særligt fokusområde. Det høje faglige niveau gør, at vi kan tilbyde kurser, seminarer og supervision, såvel som individuelle forløb som i grupper og klasser.

Det kan være indenfor interessante temaer som relationsopbygning, følelsesregulering, sorg, robusthed, traumeterapi, men også for at opnå et bedre velvære eller skabe bedre resultater i hverdagen mm. Men også indenfor det arbejdsmæssige og organisatoriske tilbydes forløb for at styrke samarbejdet, udviklingen som leder, sætte fokus på mentaliseringen i organisationen, forbedring af en gruppes eller individdets performance osv.

Kolding, Fredericia, Middelfart og omegn

Trekantområdet med Kolding, Fredericia og Middelfart er et naturligt sted for MindMinders at være placeret. Flere kolleger har bopæl i Trekantområdet eller på Fyn, og byen med det gamle navn Melfar – “farvandet man rejser imellem” eller “ den mellemste overfart” – med henvisning til Lillebælts færgetrafik, er en smuk kulisse for de mange borgere i Kolding, Fredericia og naturligvis Middelfart. Men også for borgere i byer som Assens, Bogense og oplandet ind mod Odense er der let adgang til samtaler hos psykologerne i byen, der bl.a. er kendt for de mentale udfordringer ved bridgewalking, og en lang historie med psykiatri i Middelfart.

Med beliggenheden på Algade 68, ovenover Jyske Bank, og kun få hundrede meter fra Middelfart banegård, er der let adgang og gode parkeringsforhold for klienter og kunder. Ud over den attraktive beliggenhed, byder lokalerne også på et meditations- og konferencelokale for mindfullness og yoga, knyttet til psykologien og for gruppeterapi.

Du finder os på adressen:

Algade 68, 1., 5500 Middelfart

 
psykologer middelfart
Psykolog Middelfar