20. november 2020

Erhverv og organisationer

Arbejds- og organisationspsykologi (A & O) er bistand til virksomheder og offentlige organisationer. Det kan være for såvel ledere som medarbejdere.

Ydelserne tilbydes landsdækkende på tværs af vores afdelinger. Vi arbejder for nogle af landets største koncerner som fx Vestas, Danfoss og Dansk Supermarked. Men også for ejerledede og familiedrevne virksomheder, samt det offentlige. Kendetegnende er ønsket om at skabe et godt arbejdsmiljø, i en tid hvor omgivelser og markedsforhold kan skabe stadigt større udfordringer.

Bistanden kan være for organisationens udvikling eller håndtering af kriser, men det kan også være for, at deltage og vejlede den enkelte leder eller medarbejder i de arbejdsmæssige udfordringer. Forløbene kan være en hjælp til direktører og bestyrelsesmedlemmer, men også ejerledere og deres familier. Lige så vel som det kan være for medarbejderne. Det kan også være forløb med fokus på samspillet i rollen som fx. medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem eller i rollen som tillids- eller sikkerhedsrepræsentant m.fl.

Temaerne kan bl.a. være ledersparring, styrkelse af samarbejdet, forebyggelse af stress og søvnbesvær, at modvirke omsorgstræthed osv. Det kan også være håndteringen af hjemmearbejde, eller det at arbejde på tværs af tidszoner m.v.

For ledere og ejerledere er det særligt for psykologerne og rådgiverne hos MindMinders, at vi også selv har såvel ledelseserfaring, som erfaring med virksomhedsdrift. Det giver os en indsigt i lederens udfordringer, der kan være gavnlig i samarbejdet.

Nedenfor kan du i et par videoklip se hvad vi arbejder med hos MindMinders Erhverv.