Psykolog Horsens

Afspil video

Psykologerne på Søndergade 46, tæt ved byens ældste bygning Vor Frelsers Kirke, tilbyder ydelser og forløb på et højt fagligt niveau. Holdet af erfarne og autoriserede psykologer dækker bredt i deres ydelser, som det team vi er.

Det høje faglige niveau bygger på psykologernes og rådgivernes individuelle kompetencer, hvor vi hver for sig har erfaring og specialer indenfor et bredt spekter af psykologiske specialområder. Derfor kan vi dække bredt indenfor det psykologiske som fx. stress, sorg, traumer, søvn, smertelindring, familieudfordringer, parterapi, børn og unges udfordringer osv., hvor meget tager udgangspunkt i mentalisering som en del af psykoterapien. Men også indenfor det erhvervsmæssige og arbejdspsykologi, med samarbejdet hos virksomheder, samt i offentlige organisationer.

I det østjyske vækstområde blev Vitus Berings fødeby beliggenheden for den 4. afdeling som psykologerne hos MindMinders etablerede. Byen har meget at byde på med de store kulturelle musikevents på Horsens Stadion, Horsens Statsfængsel og Industrimuseet som historiske seværdigheder, samt det mere nutidige med Horsens Havn og de omfattende behandlingstilbud på Regionshospitalet. Yderligere har byen en god beliggenhed for oplandet med bl.a. Juelsminde, Odder, Hedensted, Brædstrup og Ry m.v., men også en nærhed til den østjyske metropol Århus samt Silkeborg, Vejle og Fredericia. Derfor er Horsens også stedet hvor flere af erhvervspsykologerne og rådgiverne med en erhvervsmæssig baggrund er tilknyttet.

Du finder os på adressen:

Søndergade 46, 2., 8700 Horsens