28. april 2021

Medarbejdere Horsens

Anja Nørgaard Schmidt, Aut. Psykolog i Horsens

Anja blev uddannet ved Århus universitet som kandidat i psykologi i 2011. Hun er autoriseret af Psykolognævnet under Socialministeriet. Hun har arbejdet i socialpsykiatri i såvel regional og kommunal sammenhæng med fokus på behandlingsindsatser til børn, unge og deres familier. Senest har hun været leder for en kommunal myndigheds- og udførerafdeling inden hun blev leder i MindMinders Erhverv og daglig leder af afdelingen i Horsens.

Schmidt
Anja Schmidt

Anja har en efteruddannelse i neuroaffektiv udviklingspsykologi, for børn, unge og familier. Hun er også mindfulness certificeret, har en traumeterapeutisk efteruddannelse og har flere års erfaring med at supervisere socialpædagogisk personale på døgninstitutioner og at arbejde med deres kompetenceudvikling. Ud over terapeutiske forløb tilbyder Anja også erhvervsrettede løsninger.

Uanset om Anja arbejder med klienter ‘en til en’, med grupper eller større systemer er hendes mantra at ‘bøvl er en del af ligningen’. Hun er optaget af, hvordan mennesker bedst muligt kan bevidstgøre sig og anvende deres evner, såvel individuelt og i relationer. Det kan være svært når der er knaster i livet, fordi det også kan være der hvor det er sværest at få øje på og mærke sine evner, hvad end det er i det private liv eller arbejdslivet. Hendes holdning er, at vi er hele mennesker og skal mødes, støttes og udvikles sådan uanset hvilken arena der er udfordringer på. Anja er meget optaget af at være en professionel sparringspartner, der er kendetegnet ved at være troværdig og nærværende.