1. maj 2020

Medarbejdere Esbjerg

psykolog aabenraa esbjerg

 

Maria Houlind, Spec. og Aut. Psykolog i Esbjerg

Maria psykolog aabenraaMaria blev psykolog i 2001 med en kandidatgrad i krisepsykologi og en britisk bachelor i Organisational Studies. Hun er autoriseret af Psykolognævnet under Socialministeriet og godkendt specialist i både psykoterapi med børn og unge samt i klinisk psykologi. Hun har arbejdet ved skolepsykologisk rådgivning, Familiecentret Sønderborg, Familieretshuset og Ungdomspsykiatrien, inden hun sammen med Kristina stiftede MindMinders. Hun har en efteruddannelse i kognitiv terapi, mentaliseringsbaseret terapi, supervisionsmetodik og er certificeret gruppepsykoterapeut. Udover terapeutiske forløb tilbyder Maria også erhvervsrettede løsninger. 

I sit arbejde insisterer Maria på, at der i vores ubevidste ligger skjulte potentialer til at kunne leve et mere helhjertet og dermed psykisk sundere liv. Hun tilbyder sig som rejsefælle og søger at støtte den enkelte i at finde ind til sig selv, turde tage selvrespekten tilbage og stå op for sit eget liv, som det menneske man er. “Processen er hård, da kontrollen via det gammelkendte lige så stille må slippes – men den er også super tilfredsstillende og meget udviklende, når skjulte potentialer gradvist begynder at dukke op og komme i spil”, forklarer hun.

Du er ikke i tvivl om, hvor du har Maria. Hun er direkte på en omsorgsfuld og engageret måde. Hun er i øjenhøjde med sine klienter og samarbejdspartnere, og hun er ikke bange for at være åben om sig selv og hjælper dermed til oplevelsen af, at du ikke er alene om at have det, som du har det. Hun bruger gerne humoren, kreative indslag og indsigtsfulde analogier til at skabe en lethed og ligefremhed, som hjælper i den svære proces.  


Jens Bollerup, Cert. Coach og Ledelsesrådgiver i Esbjerg

Jens Bollerup

Jens tilbyder bl.a. ledercoaching med en økonomisk og erhvervsmæssig tilgang. Men det kan også være på det mere personlige plan. Er du fx. ejerleder, direktør, mellemleder eller bestyrelsesformand, og ønsker du at styrke dine personlige kompetencer til at håndtere udfordringerne for virksomhedens udvikling, bidrager Jens med kompetent sparring og coaching. Jens trækker på sin professionelle erfaring og ledelsesmæssige indsigt.

Jens er certificeret coach og tidligere uddannet cand. merc. (styring og ledelse) i 1997 samt HD (både afsætning og regnskab/IT) i 1995/97, men har nok så vigtigt 30+ års erfaring med ledelse fra start-ups til globale koncerner. En personlig tilfredsstillelse for Jens er, at han på en gang har faciliteret økonomisk fremgang for aktionærerne i de virksomheder, som han har været leder og medejer i, samtidigt med fokus på merværdi for interessenterne, imens medarbejderne og organisationerne har udviklet sig. Så han i dag har livslange venskaber med tidligere kolleger. Jens kan agere coach på såvel det personlige plan for dig, som i lederrollen eller for styrkelse af teamkulturen.

Jens har med sin personlige livs- og erhvervserfaring fokus på samspillet mellem fritid og arbejde. Samt behovet for, at organisationen opnår de økonomiske målsætninger. Bevidstheden om “prisen for den sidst tjente krone” med betydningen af økonomisk optimering for værdiskabelsen og konkurrenceevnen er ofte et ledelsestema. Men også udfordringerne ved at skabe en attraktiv arbejdsplads samtidigt med, at kunder, leverandører, samarbejdspartnere og ejerkredsens interesser tilgodeses. Det vigtige er ikke størrelsen af virksomheden eller den internationale scene, men evnen til at skabe resultater samt udvikle virksomhedskulturen og derved drive forandringer, så strategien udleves og målene indfries. 


 

Job i MindMinders?